Dette har du aldri opplevd på OTD før

– Som arrangør av OTD Energy, er vi avhengig av å lage møteplasser og skape markedsmuligheter for kundene våre. Nå ønsker vi å kombinere dette med et skikkelig show der de besøkende får en felles opplevelse med på kjøpet, sier messegeneral Torbjørn Olufsen i OTD Energy.

 

Ny dimensjon

Torbjørn Olufsen
Torbjørn Olufsen, Daglig leder i OTD Energy

Olufsen og kollegene har de siste månedene snudd på steiner og sett på hvordan de kan utvikle Norges største årlige energimesse. Flere nye konsepter, samarbeid og tilbud er allerede lansert, og nå står de klare med å rulle ut nye, store planer for underholdningen og minglingen på onsdagskvelden. I år får du nemlig muligheten til å være med på tidenes første Energy Show og Energy Gathering i henholdsvis DNB-arena og Clarion Hotel Energy. Disse to konseptene, som erstatter den velkjente Oktoberfesten, er med på å gi OTD Energy en helt ny dimensjon, skal vi tro Olufsen.

– Vi ønsker å skape en felles opplevelse der kundene våre kan kose seg, mingle og bygge relasjoner. Dette er en fin anledning for de som ønsker seg et skikkelig show, men også for de som vil ha en rolig og fin samtale med andre messedeltakere.

 

Dette går de nye konseptene ut på – Energy Show & Energy Gathering:

Når dag 1 av messen er ferdig, samles utstillere, sponsorer og eventuelle gjester i utstillingsområdet. Der blir det satt opp ulike restauranter og lounger med lett servering. Deretter braker Energy Show løs med konserter fra store, velkjente artister og band i DNB-arena. Andre underholdningsinnslag og prisutdelinger står også på programmet. Etter showet, blir det arrangert en Energy Gathering på Clarion Hotel Energy, som ligger like ved. Der blir det ulike soner med buffet, god drikke og underholdning. Rett og slett en gedigen minglemiddag, forklarer messegeneralen.

– Det er dette OTD Energy handler om. Nemlig det å møte andre mennesker og bygge relasjoner. Når de nå også kan gjøre dette i en mer uformell setting, underbygger dette alle mulighetene man får av å være med på messen. Både Energy Show & Gathering skal være av høy klasse og kvalitet. Målet er å skape en stor opplevelse.

 

– Lur vei å gå

OTD Energy er også veldig bevisste på fotavtrykket deres i regionen. Derfor har de fått på plass gode samarbeid med lokale aktører for å skape muligheter for hverandre – i dette tilfellet Stavanger Oilers og Clarion Hotel Energy.

– Dette er vi alle tjent med. Vi vil fylle et hotell som har hatt sine utfordringer under COVID-19, og vi lager det største arrangementet og showet på lenge i DNB-arena med Oilers. Når vi jobber sammen på denne måten, får man en voldsom entusiasme fra alle involverte, sier Olufsen.

Petter Nystrøm
Petter Nystrøm, Arenasjef i DNB-rena

Han får støtte fra Petter Nystrøm. Arenasjefen til Stavanger Oilers legger ikke skjul på at han er lei av å flytte og utsette arrangementer i DNB-arena. Nå gleder han seg til å planlegge et «arrangement fra øverste hylle», som han sier.

– Vi trenger noe skikkelig for å lokke noen tusen personer, og OTD har virkelig vært flink i tankegangen så langt. Med dette showet og den sosiale biten i etterkant, tror jeg messen blir revitalisert. Dette tror jeg er en veldig lur vei å gå, sier Nystrøm.

 

Det er Gjermund Dahl, hotelldirektør for Clarion Hotel Energy, enig i. Han tror lanseringen av Energy Show & Gathering vil øke kvaliteten på messen. Hotelldirektøren berømmer også messen for å gi mer gjennomføringsansvar for lokale bedrifter.

Gjermund Dahl
Gjermund Dahl, Hotelldirektør for Clarion Hotel Energy

– Vi er som skapt for akkurat denne typen arrangementer, og det føles veldig godt å være med i planleggingen av noe vi faktisk tror lar seg gjennomføre med COVID-19. Messer som OTD Energy har enorme ringvirkninger i en by som Stavanger, og vi kan ikke vente med å utnytte fasilitetene våre skikkelig igjen. Vi setter stor pris på muligheten og satsingen de gjør. Dette gleder vi oss til, sier Dahl.

 

 

Vil du også være med på Skandinavias største messe for olje-, gass- og energinæringen i 2021? Les mer om OTD Energy 21 her! 

×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft