Sponsorpakker

OTD Energy er den ledende møteplassen for selskaper i energibransjen. Fokus på årets OTD Energy er energi, teknologi og bærekraft. Energimarkedet er et marked i endring og nye disruptive teknologier og innovasjoner representerer store muligheter både nasjonalt og internasjonalt. 
Vi kan tilby deg flere muligheter til å være synlig og sikre din posisjon i Norges største industri. Se oversikten over sponsor- og samarbeidsmulighetene under.

Sølvsponsor

Bli synlig, få tilgang til arrangementer og mange andre muligheter i Sølvsponsor-pakken.

Pris: NOK 59,000.-

Gullsponsor

Bli enda mer synlig, få tilgang til arrangementer og mange andre muligheter i Gullsponsor-pakken.

Pris: NOK 95,000.-

Energy Show & Energy Gathering sponsor

Bli synlig på kveldsarrangementet på OTD Energy.

Når dag 1 av messen er ferdig, braker Energyshow løs med konserter. Etter underholdningsinnslag og prisutdelinger, blir det arrangert en Energy Gathering. Der blir det servert mat, drikke og underholdning, og hvor det vil være muligheter for mingling og nettverksbygging.

Student sponsor

Bli synlig for energistudentene i Norge.

OTD Energy students arrangeres i samarbeid med flere aktører i energibransjen. Vi inviterer 300 studenter til en konferanse og kveldsarrangement. Energistudentene er fremtiden for den norske energiklyngen. Kontakt oss for mer informasjon om sponsorat.

BusinessHub og OffshoreWindHub sponsor

Bli synlig for innkjøperne i de store energiselskapene og kontraktørene.

På BusinessHub får utstillerne en-til-en møter med innkjøpere fra energiselskaper og de store kontraktørene. Møtene går over to dager under messen. I samarbeid med flere sentrale aktører lanseres OffshoreWindHub som skal være en seminararena med leverandører av bærekraftige og energieffektive løsninger for industrien. Kontakt oss hvis du vil høre mer om Hub-sponsorater.

Sponsorer OTD Energy sponsorer 2022

Partnersponsor

Sponsorer

×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft