OTD ENERGY som kunnskapsarena

Torbjørn Olufsen fra OTD Energy mener Formue vil tilføre bedrifter i leverandørindustrien viktig kompetanse.

– OTD Energys klare ambisjon er å være den viktigste kunnskapsarenaen for norsk energiindustri. Det betyr at vi satser som kunnskapsformidler, i alle relevante falsetter. Og Formue gir klar merverdi til utstillerne med sin kompetanse innen finans og eierskap, sier Olufsen.

Les mer om Formue her

Rådgivningsselskapet vil være representert på messen gjennom opprettelsen av en egen møte-hub. Der kan bedrifter og bedriftseiere komme og få første veiledning. Allerede i juni legges det ut en møtekalender på OTDs nettside. Der kan man booke møte, og bruke tiden frem mot oktober til å planlegge hvordan man vil legge frem caset sitt

Les mer: Verdien av godt eierskap. Formue og OTD Energy har innledet et samarbeid for å heve kompetansen rundt eierskap og verdiskaping i norsk leverandørindustri

 

Bedrifters forståelse av egen posisjon

Torbjørn Olufsen
Torbjørn Olufsen, Daglig leder i OTD Energy

OTD-sjefen påpeker at det er flere hundre SMB-bedrifter representert på messen, og at kompetansen Formue bidrar med vil være nyttig for mange. Strengere miljøkrav til bedrifter et relevant eksempel på at det nå er viktig for alle ledd i leverandørkjeden å få mest mulig kunnskap om hva som skjer.

– Formue tilfører mikrokompetanse i et makromarked. All kunnskap er god kunnskap, med tanke på hvor vi står som industri, sier Olufsen.

 

Ønsker du å vite mer om dette? Bli med på OTD Energy 19. – 20.oktober 2022 i Bergen.  Klikk her for å registrer deg som besøkende – helt gratis!

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft