Nyheter fra OTD Energy
IMG_5290

Inngår samarbeid med UiB

––Vi sitter på mye relevant forskning som kanskje ser unyttig ut for noen, men som kan vise seg å være veldig relevant. Samarbeidet mellom kunnskapsaktører og næringslivet er undervurdert
45365296212_d791802702_k

NPF BusinessHub

NPF BusinessHub er strukturerte en-til-en B2B møter mellom energiselskaper, kontraktører og leverandører. Møtene fasiliteres av Norsk Petroleumsforening (NPF) i samarbeid med OTD Energy.
frank-emil-moen

Podcast: muligheter i havvind

Offshore Vind en en fremvoksende næring innen energifeltet, med stort potensiale. Frank Emil Moen harbase på Langholmen i Egersund, og derfra leder han Energi Innovation og er sentral i det største nettverket innen havvind. Hør hele episoden på itunes Programleder: Kaspar Synnevåg Produsert for OTD Energy i samarbeid med Innovasjon Norge, av Kraftwaerk Digital Kommunikasjon […]
fremtidspodden-front-cover

Ny podcast: Fremtidspodden

OTD Energy lanserer nå podcasten, Fremtidspodden. Gjennom 10 episoder møter vi ledere og eksperter innen norsk industri og energisektor, for å utforske Norges fremtid som energinasjon.
Firenor

Eksperter på brannsikkerhet

Firenor har 35 års erfaring med design av avanserte aktive brannslukkesystemer til offshore installasjoner. Nå spisser de kompetansen mot havvindmarkedet, hvor de leverer aktive brannsikkerhetsløsninger til mottakerplattformer.
GCE NODE STAND

Boremodulen som fødte ny teknologi

Menneskene som bygget boremodulen til Johan Sverdrup-feltet, brukte et skybasert dataprogram fra Telaris for å få oversikt over alle arbeidsprosesser. Offshore-prosjektet ble starten på flere softwareløsninger som sparer bedrifter for tid og penger.
video

Den fjerde industrielle revolusjonen

Vi står foran en betydelig omstilling i måten vi driver forretninger på og etterspørselen etter bærekraftige løsninger vil øke i tiden fremover. Se OTD Energys nye video om den fjerde industrielle revolusjonen.
Kopi av Uten navn-4

Nyhet! OTD Energy lanserer GreenHub

GreenHub skal være en en-til-en møteplass hvor leverandørselskaper til energibransjen kan presentere sine grønne løsninger for energiselskapene, kontraktørene og store innkjøpsorganisasjoner.
Harald Minge, Stavanger Næringsforening

More investments in renewables

Seven out of ten companies in the Stavanger region will invest new within the next three years, half of these will invest towards renewables, a new survey shows.
Harald Minge, Stavanger Næringsforening

Flere satser på fornybar

Syv av ti selskaper i Stavanger-regioen vil satse nytt innen de neste tre årene og halvparten av disse vil satse mot fornybar, viser en ny undersøkelse.
about-6

Hvordan unngå lønnsspiralen?

De av oss som har vært med en stund husker tiden for 6-7 år siden da oljebransjens fremtid så ut til å vokse inn i himmelen, og oljeprisen steg til nær 150 dollar fatet.
×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft