ENGLISH  – NORSK

​OTD ENERGY 2021
Forretningsmuligheter i offshore vind!

Bli med Norwegian Offshore Wind Cluster og OTD Energy på tidendes største samlingsplass for fornybarindustrien i Norge!

OTD Energy 2021 blir en av Europas største møteplasser innen havvind og fornybar teknologi. Satsingen er et resultat av at landets største årlige energimesse OTD Energy har inngått et strategisk samarbeid med Norwegian Offshore Wind Cluster. Det er satt av en egen utstillingshall på messeormådet for aktører innen fornybar energi og bærekraftig teknologi. Medlemmer av NOWC får 10% rabatt på energimessen 2021. 

Stavanger Forum (19) 20-21 oktober

«Vi er motiverte for å samarbeide med Norges største årlige energimesse. Sammen skal vi aktivt jobbe for å skape flere og større muligheter for den norske leverandørindustrien i årene fremover.»

Frank Emil Moen

Frank Emil Moen, Communication Manager i ​Norwegian Offshore Wind Cluster

HVORDAN DELTA PÅ OTD ENERGY

Sikre din posisjon i markedet

OTD Energy er norges største årlige energimesse. For 2021 vil messen foregå over tre utstillingshaller, et konferanseområde og kveldsarrangementet i vil være på DNB Arena og Energy hotellet. Det er ventet at rundt 500 selskaper vil stille ut på messen og nærmere 20,000 besøkende. Utstillere vil få tilgang til alle nettverkshubene, arrangementer, seminarerer og workshops. 
Hall C er satt av til fornybar energi, teknologi og bærekraftige løsninger.

Under finner du informasjon om hvordan ditt selskap kan delta på OTD Energy 2021 i Stavanger. Ta gjerne kontakt dersom du har flere spørsmål.

Bestill i dag

Finn ønsket plassering på kartet og sjekk kostnadskalkulatoren for å få oversikt over kostnadene. Medlemmer av NOWC får 10% rabatt på OTD Energy.

Kostnadskalkulator

Du kan stille ut på flere måter. Vi har standard designpakker hvor du bare møter opp på messen og standen står klar. Hvis ikke kan du bestille plass. Se kostnadskalkulatoren for prisestimater.

Utstillerkart

Se utstillerkartet for fornybarhallen. Merk at flere stands er ikke plassert på kartet. Finn derfor ønsket stand og kontakt oss for å sikre at plassen er ledige. 

PARTNERE

Fokus på forretningsmuligheter i energi, teknologi
og bærekraft

Fornybarsatsningen på OTD Energy 2021 er et samarbeid mellom flere aktører. Norwegian Offshore Wind Cluster er hovedansvarlig for fornybarhallen og øvrige aktører er samarbeidspartnere. Prosjektet er støtte av Innovasjon Norge. 

OTD ENERGY AKTIVITETER

Hva skjer under OTD Energy

OTD Energy starter 19. oktober 2021 med åpningsseremoni for utstillere og øvrige inviterte. Selve messen åpner på onsdag 20. oktober. På kvelden inviteres utstillere og deres kunder til Energyshow, en storslått konsert på DNB Arena med etterfølgende nettverksbygging på Energy hotellet. Messen avsluttes på torsdag 21. oktober. Det vil være tre hektiske dager med nettverksbygging, konferanser og faglige seminarer. Se full oversikt på programsidene.

Under finner du mer informasjon om fornybarsatsningen på OTD Energy.

Utstilling

​Utstillingsmuligheter i fornybarhallen

Fornybarhallen, hall C, er satt av til utelukkende selskaper som retter seg mot offshore havvind. Det er plass til cirka 150 selskaper. Vær tidlig ute for å sikre deg de beste plasseringene. Som utstiller får du tilgang til:

Offshore Wind Hub

Hva er OffshoreWindHub

OffshoreWindHub representerer en av årets nyvinninger under OTD Energy. I samarbeid med flere sentrale aktører lanseres OffshoreWindHub som skal være en-til-en samhandlingsmøter med leverandører av bærekraftige og energieffektive løsninger for industrien. Mer informasjon og påmeldingsinformasjon vil komme snarlig.

Konferanser og Energyshow

Konferanser, seminarer​ og Energyshow

Det er planlagt flere titalls aktiviteter i tilknytning til OTD Energy messen. Det vil være flere seminarer og workshops knyttet til havvind, og flere av konferansene og Hubene tar opp temaer som og vil være gjeldende for industrien. Kontakt oss for mer informasjon eller se programsidene.

"Klimaendringer er et problem, men de skaper også forretningsmuligheter for fremsynte bedrifter som tilbyr klimateknologi og klimaløsninger."

Erna Solberg, Statsminister (H)

BLI MED I NETTVERKET

Se video fra OTD Energy

På OTD Energy 2019 i Stavanger var nærmere 500 selskaper samlet. I 2021 øker OTD utstillingen med ytterligere en utstillingshall, fornybarhallen.

RESERVASJONSSKJEMA

Reservere stand

Fyll ut dette skjemaet for å reservere plass i fornybarhallen (Hall C) på OTD Energy 2021 i Stavanger. Når skjemaet er sendt vil en representant kontakte deg og tilby en skreddersydd løsning for ditt selskap. Husk også at vi har en egen covid-19 garanti og NOWC-medlemmer får 10% rabatt på OTD Energy.

  Type forespørsel
  Selskapsnavn (obligatorisk)
  Kontakt navn (obligatorisk)
  Kontakt e-post (obligatorisk)
  Kontakt telefon (obligatorisk)
  Cirka stand størrelse (kvm):
  Er du interessert i:
  Eventulle kommentarer

  Kontakt oss

  Få kontroll på kostnadene.
  Bruk vår kostnadskalkulator!

  Fyll ut skjemaet under og få full kontroll på ustillingskostnadene på OTD Energy. Medlemmer av NOWC kan trekke fra 10% i medlemsrabatt på den estimerte prisen.
  Standsvalg
  9
  Velg ønsket størrelse på standen.
  Skal to eller flere selskaper være representert på standen?
  Billetter til Energyshow (kveldsarrangement)
  Utstillere får gratis tilgang til alle nettverksaktiviteter under OTD Energy 2021. Et antall billetter til Energyshow (Energy consert og Energy Gathering) er inkludert i standsavgiften. Øvrige billetter kan bestilles sammen med stand eller på et senere tidspunkt.
  1
  Antall billetter som er inkludert i standsavgifen.
  0
  Velg antall ekstra billetter til Energyshow (NOK 1650 per billett).
  Sponsorpakker
  For å øke synligheten på OTD Energy er det flere sponsormuligheter.
  Under ser du totalkostnaden for pakken du har valgt. Klikk på knappen «Next» får å få et tilbud om utstilling på OTD Energy. Endelig bestilling skjer først når du har mottatt et tilbud fra oss og har takket «Ja» til dette. Merk at det også finnes ferdige standspakker med design som gjør det enklere å delta på OTD Energy. Fyll inn kontaktinformasjon etter å ha trykket på «Next» så vil vi kontakte deg og lage en skreddersydd løsning.
  TotalNOK (eks. MVA)

  Copyright © OTD Energy 2021

  ×

  Hold deg oppdatert

  Ta del i forretningsmulighetene

  OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft