Lanserer samarbeid med Norsk Petroleumsforening (NPF)

 

Norsk Petroleumsforening (NPF) legger sin drifts- og vedlikeholdskonferanse til OTD Energy i Stavanger.

– Det er viktig at vi forsterker posisjonene og får fram bransjeorganisasjoner på OTD Energy. De representerer bransjens interesser. Dette er viktige forutsetninger for å få frem evnen og viljen til å drive fram markedsmuligheter, og ikke minst viljen til å omstille seg. At Norsk Petroleumsforening nå kommer for å dele kunnskap på OTD Energy, er et viktig signal om betydningen av møteplassen og behovet for å møtes.

Styrker tilbudet

Det sier messegeneral Torbjørn Olufsen. Siden første dag i jobben, har han jobbet iherdig med å utvikle og ta Norges største årlige energimesse et steg videre. Gjennom blant annet å invitere inn nye næringer, samarbeidskonstellasjoner og bransjeorganisasjoner, skal de tilføre merverdi til både besøkende og utstillere på messen. At NPF legger sin drifts- og vedlikeholdskonferanse til OTD Energy i Stavanger, er bare noen av de gode fruktene de nå kan høste av satsningen. Det gleder messegeneralen.

– Dette er tilbud som styrker OTD. Bransjeorganisasjoner som NPF tar med seg verdifull kompetanse som de ønsker å dele på denne arenaen. Det ser jeg på som særdeles viktig. Jo mer faglig kompetanse og verdi vi får på OTD, jo større muligheter får utstillere og deltakere til å gjøre business. Dette er en helt bevisst tanke fra vår side.

Les også: Han er ny messegeneral i OTD Energy

Stor fordel

Kristin Bremer Nebben, daglig leder, NPF

Men det er ikke bare Olufsen som gleder seg over at NPF-konferansen går av stabelen under OTD Energy i Stavanger. Kristin Bremer Nebben, daglig leder i bransjeorganisasjonen, sier at OTD var den beste og mest naturlige samarbeidspartneren for Norsk Petroleumsforening.

– NPF har vært en viktig aktør siden 1972. Vi er et tilbud for bransjen, men ikke minst er vi laget av bransjen. Mer enn 200 frivillige tilknyttet olje- og gassindustrien arbeider hvert år med å få til interessante program på våre mange konferanser. Men det er stor konkurranse i konferanse-markedet, og det at vi, sammen med OTD, kan gi et større og bedre tilbud, er en stor fordel for oss alle, sier Bremer Nebben.

Les også: Dette gir messegeneralen tro på tidenes beste OTD

Etter snart ett år med COVID-19, er behovet stort for å møtes igjen. Den daglige lederen omtaler samarbeidet som en «fantastisk mulighet» til å gjøre nettopp dette.

– Fysiske møter er essensen og kjernen i det vi holder på med. Nettverk og sosialisering er en veldig viktig del av konferanser og messer. Det har ikke vært mulig med digitale møter og lignende, fortsetter hun.

I tiden fram mot oktober, skal Bremer Nebben og kollegene sette seg ned og få på plass selve programmet til Drifts- og vedlikeholdskonferansen. Hun vil ikke røpe for mye helt ennå, men forsikrer om et dagsaktuelt og spennende program som skal ta tak i de mulighetene og utfordringene bransjen står overfor. Nye samarbeidsformer og nye måter å tenke på vil stå sentralt.

Les mer: Norsk Petroleumsforening (NPF)

OTD Energy kommer til å lansere flere samarbeider og nyheter fremover. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få lanseringene rett i innboksen!

×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft