den mest kostnadseffektive messen Kostnadskalkulator

Fyll ut feltene i skjemaet og få en totaloversikt over prisene på OTD Energy. Merk at utstillere har fri tilgang alle Hubene og nettverksaktivitetene. Når du har fylt ut skjemaet kan du skrive inn kontaktinformasjon og vi vil lage et skreddersydd tilbud til deg. Ta kontakt med team@otdenergy.com dersom du lurer på noe.

Standsvalg
9
Velg ønsket størrelse på standen.
Skal to eller flere selskaper være representert på standen?
Billetter til Energyshow (kveldsarrangement)
Utstillere får gratis tilgang til alle nettverksaktiviteter under OTD Energy 2021. Et antall billetter til Energyshow (Energy consert og Energy Gathering) er inkludert i standsavgiften. Øvrige billetter kan bestilles sammen med stand eller på et senere tidspunkt.
1
Antall billetter som er inkludert i standsavgifen.
0
Velg antall ekstra billetter til Energyshow (NOK 1650 per billett).
Sponsorpakker
For å øke synligheten på OTD Energy er det flere sponsormuligheter.
Under ser du totalkostnaden for pakken du har valgt. Klikk på knappen «Next» får å få et tilbud om utstilling på OTD Energy. Endelig bestilling skjer først når du har mottatt et tilbud fra oss og har takket «Ja» til dette. Merk at det også finnes ferdige standspakker med design som gjør det enklere å delta på OTD Energy. Fyll inn kontaktinformasjon etter å ha trykket på «Next» så vil vi kontakte deg og lage en skreddersydd løsning.
TotalNOK (eks. MVA)

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft