Inngår samarbeid med Norwegian Energy Partners

Viktig samarbeid

Norwegian Energy Partners er stolte av å samarbeide med OTD Energy 21 og ser frem til å være en del av årets konferanse.  At OTD Energy nå omfavner industrimuligheter innenfor fornybarsektoren gjør at dens aktualitet beveger seg ut i verden, og at den treffer akkurat det segmentet som NORWEP jobber med; å bistå norsk næringsliv med å skape verdier gjennom internasjonal virksomhet innenfor energisektoren, sier David Ottesen, Director Wind i Norwep.

 

Konferanse

NORWEP vil blant annet være en viktig bidragsyter på de ulike konferansene som vil gjennomføres under OTD Energy i Stavanger 20.-21.okt.

Under årets konferanse kommer vi til å bidra med global markedsinformasjon om den sterk voksende offshore vind industrien, samt at vi kommer til å dele eksempler på hvordan norske bedrifter har vunnet flere store internasjonale kontrakter og posisjonert seg sterkt på det internasjonale markedet. Vi kommer til å mobilisere vårt internasjonale nettverk og invitere flere viktige aktører til å komme til Stavanger for å delta i diskusjonene og møte norske utstillere, sier Ottesen.

 

Vil du også være med på Skandinavias største messe for offshore- og energinæringen i 2021?

Les mer om OTD Energy her! 

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft