OTD ENERGY 2022
Green Ocean Technology Hall!

Bli med OTD Energy på tidendes største samlingsplass og seminararena for fornybarindustrien i Bergen!

Vi ønsker å samle aktører som jobber eller forsker på bærekraftige energiløsninger i havrommet – enten det er flytende eller bunnfast havvind, solenergi, bølgekraft, hydrogen-/ammoniakkproduksjon, kjemisk og mekanisk lagringsteknologi, grønne transportløsninger, autonomi, digitalisering og karbonfangst og lagring, sammen med helt nødvendige støttefunksjoner som skal sørge for framdrift og realisering for å kutte klimagassutslipp og bidra til en bærekraftig utvikling på havet.

Sotra Arena, Bergen (18) 19-20 oktober 2022

«Energibransjen står foran en enorm omstilling. Sammen skal vi aktivt jobbe for å skape flere og større muligheter for den norske leverandørindustrien i årene fremover.»

Frank Emil Moen

Frank Emil Moen, CEO Energy Innovation – ambassadør for OTD Energy.

HVORDAN DELTA PÅ OTD ENERGY

Posisjonere seg for omstillingen

OTD Energy er norges største årlige energimesse. For 2022 vil messen foregå over to utstillingshaller, et konferanseområde og kveldsarrangementet i vil være i Grieghallen i Bergen sentrum.

Det er ventet at rundt 300 selskaper vil stille ut på messen og nærmere 15,000 besøkende. Utstillere vil få tilgang til alle nettverkshubene, arrangementer, seminarerer og workshops. 
Hall A er satt av til fornybar energi, teknologi og bærekraftige løsninger. Vi kaller hallen for «The Green Ocean Technology Hall».

Under finner du informasjon om hvordan ditt selskap kan delta på OTD Energy 2022 i Bergen. Ta gjerne kontakt dersom du har flere spørsmål.

OTD Energy 2022

Fem scener - forretningsmuligheter og omstilling

Green Ocean Technology Hall

Det er lagt opp til et omfattende faglig innhold på OTD Energy.  Det er lagt opp til totalt fem scener i fornybarhallen. Hovedprogrammet utarbeides i samarbeid med Universitetet i Bergen og vil presenteres på hovedscenen. Hallen er omkranset med fire seminarscener. Her vil det avholdes faglige seminarer. 

Faglig program for scenene vil presenteres fortløpende.

Bestill i dag

Finn ønsket plassering på kartet og sjekk kostnadskalkulatoren for å få oversikt over kostnadene. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Kostnadskalkulator

Du kan stille ut på flere måter. Vi har standard designpakker hvor du bare møter opp på messen og standen står klar. Hvis ikke kan du bestille plass. Se kostnadskalkulatoren for prisestimater.

Utstillerkart

Se utstillerkartet for fornybarhallen. Merk at flere stands er ikke plassert på kartet. Finn derfor ønsket stand og kontakt oss for å sikre at plassen er ledige. 

PARTNERE

Fokus på forretningsmuligheter i energi, teknologi
og bærekraft

Fornybarsatsningen på OTD Energy 2022 er et samarbeid mellom flere aktører. . 

OTD ENERGY AKTIVITETER

Hva skjer under OTD Energy

OTD Energy starter 18. oktober 2022 med åpningsseremoni for utstillere og øvrige inviterte. Selve messen åpner på onsdag 19. oktober. På kvelden inviteres utstillere og deres kunder til Energyshow i Grieghallen. Bergen sentrum. Messen avsluttes på torsdag 20. oktober. Det vil være tre hektiske dager med nettverksbygging, konferanser og faglige seminarer. Se full oversikt på programsidene.

Under finner du mer informasjon om fornybarsatsningen på OTD Energy.

Utstilling

​Utstillingsmuligheter i fornybarhallen

Fornybarhallen, hall A, er satt av til utelukkende selskaper som retter seg mot offshore havvind. Det er plass til cirka 100 selskaper. Vær tidlig ute for å sikre deg de beste plasseringene. Som utstiller får du tilgang til:

Konferanser og Energyshow

Konferanser, seminarer​ og Energyshow

Det er planlagt flere titalls aktiviteter i tilknytning til OTD Energy messen. Det vil være flere seminarer og workshops knyttet til havvind og bærekraftige teknologier fordelt på fem scener i hall A. Flere av konferansene og Hubene tar opp temaer som og vil være gjeldende for industrien. Kontakt oss for mer informasjon eller se programsidene.

Norges mål er å redusere utslippet av klimagasser med 50 til 55 prosent innen 2030.

Espen Barth Eide, Klima- og miljøminister (Ap)

BLI MED I NETTVERKET

Se video fra OTD Energy

Se promovideo og få et inntrykk av stemningen på energimessen OTD Energy.

RESERVASJONSSKJEMA

Reservere stand

Fyll ut dette skjemaet for å reservere plass i Green Ocean Tecnhology Hall  (Hall A) på OTD Energy 2022 i Bergen. Når skjemaet er sendt vil en representant kontakte deg og tilby en skreddersydd løsning for ditt selskap.

  Type forespørsel
  Selskapsnavn (obligatorisk)
  Kontakt navn (obligatorisk)
  Kontakt e-post (obligatorisk)
  Kontakt telefon (obligatorisk)
  Cirka stand størrelse (kvm):
  Er du også interessert i:
  Eventulle kommentarer

  Kontakt oss

  Få kontroll på kostnadene.
  Bruk vår kostnadskalkulator!

  Fyll ut skjemaet under og få full kontroll på ustillingskostnadene på OTD Energy.
  Standsvalg
  9
  Velg ønsket størrelse på standen.
  Skal to eller flere selskaper være representert på standen?
  Billetter til Energyshow (kveldsarrangement)
  Utstillere får gratis tilgang til alle nettverksaktiviteter under OTD Energy 2021. Et antall billetter til Energyshow (Energy consert og Energy Gathering) er inkludert i standsavgiften. Øvrige billetter kan bestilles sammen med stand eller på et senere tidspunkt.
  1
  Antall billetter som er inkludert i standsavgifen.
  0
  Velg antall ekstra billetter til Energyshow (NOK 1650 per billett).
  Sponsorpakker
  For å øke synligheten på OTD Energy er det flere sponsormuligheter.
  Under ser du totalkostnaden for pakken du har valgt. Klikk på knappen «Next» får å få et tilbud om utstilling på OTD Energy. Endelig bestilling skjer først når du har mottatt et tilbud fra oss og har takket «Ja» til dette. Merk at det også finnes ferdige standspakker med design som gjør det enklere å delta på OTD Energy. Fyll inn kontaktinformasjon etter å ha trykket på «Next» så vil vi kontakte deg og lage en skreddersydd løsning.
  TotalNOK (eks. MVA)

  Copyright © OTD Energy 2021

  Hold deg oppdatert

  Ta del i forretningsmulighetene

  OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft