Equinor med kjemperesultat – møt selskapet på årets OTD Energy

Mongstad

Equinor la i dag frem kvartalstall som gir et justert resultatet på 169 milliarder kroner. På årets OTD Energy kan du booke én til én-møter med operatørselskapet, samt gjennom flere seminarer få innsikt i selskapets fremtidsplaner.

Equinor bygger nå økonomiske muskler fra økt olje- og gasspris. I dag la selskapet frem et kvartalsresultat før skatt på 169 milliarder kroner, som utgjør en mangedobling fra tilsvarende kvartal for et år siden (knapt 35 milliarder kroner).

Nylig annonserte OTD Energy at Equinor blir partnersponsor på årets messe i Bergen, og at selskapet vil bidra til messens faglige innhold, gjennom innlegg og deltakelse i seminarer. I tillegg vil man på OTD kunne booke én-til-én møter med Equinor.

Torbjørn Olufsen
Torbjørn Olufsen, Daglig leder i OTD Energy

– Vi setter i år, sammen med Eqiunor, opp en egen paviljong på 60 kvadratmeter i Hall A, «Green Ocean Technology Hall». Der bygger vi en møtehub slik at leverandørindustrien kan møte operatørselskapet, med tanke på å bli med dem ut i fremtidens prosjekter. Fra juni av kan deltakerne selv booke møter med Equinor via våre nettsider, sier OTD Energys Torbjørn Olufsen.

I tillegg vil Equinor være tilgjengelig for B2B møter i Hall B, under den tradisjonelle »NPF Business Hub» på OTD Energy 2022, samt være bidragsyter til messens faglige innhold.

Green Ocean Technology Hall
Hall A, «Green Ocean Technology Hall»
Ønsker du å vite mer om dette? Bli med på OTD Energy 19. – 20.oktober 2022 i Bergen.  Klikk her for å registrer deg som besøkende – helt gratis!

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft