Enorm respons på EnergyHub i Bergen

OTD Energy og NPF i Bergen opplever enorm pågang på den nye møteplassen EnergyHub i august.

– Opprinnelig var det satt av opp til 100 plasser på den nye møteplassen, EnergyHub. I løpet av et par dager i starten av sommerferien ble dette målet passert og nå utvider vi kapasiteten til 200, sier Cecilie Sælen, leder i NPF i Bergen (bildet).

EnergyHub er en hybrid møteplass som starter med topp faglig innhold og deretter er det satt av tid til nettverksbygging.

– Målet med møteplassen er å gi deltakerne et strategisk innblikk i hvordan de ledende selskaper posisjonerer seg i energimarkedet og hvilke markeder de satser på fremover, sier Torbjørn Olufsen, leder OTD Energy.

Energimarkedet i dag og fremover
EnergyHub innledes av den erfarne energianalytikeren Trond Omdal med status og utsikter for den norske petroleumsbransjen etterfulgt av Espen Gjerde fra Wilhelmsen’s New Energy-team med fokus på forretningsmuligheter innen fornybare energikilder. Programmet avsluttes med innlegg fra havvind-eksperten Frank Emil Moen, etterfulgt av Equinor som presenterer sine planer for Trollvind. 

Nettverkssamlingen starter kl.18.00, 18. august 2022 på Hotel Norge i Bergen. Arrangementet er gratis for deltakere på OTD Energy og medlemmer i NPF. Du kan kontakte oss på oek@otdenergy.com dersom du ønsker å delta.

Se program og deltakerliste her

www.otdenergy.com/energyhub

×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft