NORWEA blir med som partner på årets OTD Energy

NOREWA
Som en ledende møteplass for selskaper innen olje, energi og offshore er vi veldig stolte over at NORWEA blir med som partner på årets OTD Energy.

Nye teknologiområder som blant annet havvind, ammoniakk og hydrogen har blitt en viktig del av messen, og med store satsinger på trappene i Norge er den høyst relevant for mange i Norweas medlemsmasse.

Rett teknologi og gode samarbeidspartnere er viktige forutsetninger for å lykkes innen havvind, uansett om selskapet er utvikler eller leverandør. OTD Energy er stedet hvor selskaper kan finne den rette samarbeidspartneren og få vist fram sin kompetanse og sine løsninger. I tillegg vil messen by på muligheter for en god, faglig oppdatering gjennom å se andres utstillinger, prate med andre aktører i bransjen og høre spennende foredrag.

Les mer om NORWEA

OTD Energy arrangeres i 2022 over to messehaller. Det arrangeres en-til-en-møter for utstillerne med de store aktørene på NPF BusinessHub.

Rabatt til Norwea-medlemmer

Partnerskapet innebærer at Norwea er med på å utarbeide det faglige innholdet på scenene i messens fornybarhall. I tillegg vil Norweas medlemmer få 15 prosent rabatt ved kjøp av utstillerplass i hallen. Det er gratis å besøke messen.

 

Ønsker du å vite mer om dette? Bli med på OTD Energy 19. – 20.oktober 2022 i Bergen. Klikk her for å registrer deg som besøkende – helt gratis!

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft