NORWEP

Inngår samarbeid med Norwegian Energy Partners

NORWEP ønsker å mobilisere sitt internasjonale nettverk og invitere flere viktige aktører til å komme til Stavanger for å delta i diskusjonene og møte norske utstillere.

Viktig samarbeid

Norwegian Energy Partners er stolte av å samarbeide med OTD Energy 21 og ser frem til å være en del av årets konferanse.  At OTD Energy nå omfavner industrimuligheter innenfor fornybarsektoren gjør at dens aktualitet beveger seg ut i verden, og at den treffer akkurat det segmentet som NORWEP jobber med; å bistå norsk næringsliv med å skape verdier gjennom internasjonal virksomhet innenfor energisektoren, sier David Ottesen, Director Wind i Norwep.

 

Konferanse

NORWEP vil blant annet være en viktig bidragsyter på de ulike konferansene som vil gjennomføres under OTD Energy i Stavanger 20.-21.okt.

Under årets konferanse kommer vi til å bidra med global markedsinformasjon om den sterk voksende offshore vind industrien, samt at vi kommer til å dele eksempler på hvordan norske bedrifter har vunnet flere store internasjonale kontrakter og posisjonert seg sterkt på det internasjonale markedet. Vi kommer til å mobilisere vårt internasjonale nettverk og invitere flere viktige aktører til å komme til Stavanger for å delta i diskusjonene og møte norske utstillere, sier Ottesen.

 

Vil du også være med på Skandinavias største messe for offshore- og energinæringen i 2021?

Les mer om OTD Energy her! 

DEL SAKEN

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft