Don’t do it twice

Once er verktøyet og infrastrukturen som utstyrsleverandørene trenger for å digitalisere virksomheten.

– Don’t do it twice, sier Øivind Sæbø, og røper umiddelbart hva som er Once sin største styrke:

– Once gjør det mulig å gjenbruke produkter, moduler eller deler fra tidligere prosjekter. Once gir deg en komplett oversikt over alt du har laget, inkludert fullstendige multidisiplinære lister med alle relevante tegninger, spesifikasjoner og annen dokumentasjon, sier Sæbø.

Les mer om Once

Øivind Sæbø
Øivind Sæbø er forretningsutvikler i Engineering System, selskapet som lager Once.

Han er forretningsutvikler i Engineering System, et selskap som i en årrekke har arbeidet for å forenkle, systematisere og forbedre arbeidsprosesser blant utstyrsleverandører. Resultatet er programvaren og tankegangen som har fått navnet Once.

– Once er spesielt utviklet for komplekse, multidisiplinære ingeniøroppgaver. Vi kombinerer dyp domenekunnskap med en fremtidsrettet programvare for økt konkurransekraft og verdiskaping. Løsningen er skalerbar og passer både små og store selskaper, sier Sæbø.

Digitaliseringsreise

Etter å ha vært hoffleverandør til noen få, store kunder i mange år, lanseres nå Once for alle utstyrsleverandører som trenger et verktøy og en infrastruktur til sin digitaliseringsreise.

– Med Once får du system på systemene og unngå dobbeltarbeid i alle faser fra salg til service med Once. Once er veldokumentert og kan enkelt presenteres for alle parter som trenger forsikring om god prosjektstyring, sier Sæbø.

Les mer om GCE NODE

Anna Trillo
Anna Trillo er salgs- og markedssjef i Engineering Systems, selskapet som lager Once.

Once sin metodikk og datamodell håndteres i dag på en effektiv måte i samspill med ERP- og PDM-systemer. Alt en utstyrsprodusent trenger i tillegg til Once, er 3D CAD verktøy for mekanisk tegning og et økonomissystem.

– Once er effektivt og enkelt å ta i bruk. Alt du har av dokumentasjon, tegninger og stykklister kan flyttes rett opp i en sikker skyløsning. Den kanskje viktigste funksjonen i Once er muligheten til å få alle flerfaglige data kontinuerlig oppdatert i et skybasert system, alltid tilgjengelig for alle involverte parter, sier Sæbø.

GCE NODE

Du finner Engineering Systems og Once på fellesstanden til GCE NODE under OTD Energy.

– Vi ser virkelig fram til OTD Energy. Vi søker selvsagt et faglig utbytte, men vi skal også ut og lufte oss og treffe folk. Endelig! Vi ser fram til å mingle og bli kjent med gamle og nye, sier Sæbø.

 

Vil du også være med på Skandinavias største messe for olje-, gass- og energinæringen i 2021? Bestill din stand her.

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft