Dette gir messegeneralen tro på tidenes beste OTD

– Det er vanskelig å dyrke noe i en silo. Man må ut på åkeren for å så. Nå sitter selskapene hver for seg, og dette er en krevende øvelse under COVID-19. Det er på tide å åpne markedet og møte hverandre på OTD Energy – den største messen for bransjen i hele Skandinavia i 2021, sier messegeneral Torbjørn Olufsen. 

Over 70 prosent av totalarealet fra 2019 er allerede bestilt. Nå nærmer messen seg 200 utstillere og fulle haller, og det før lanseringen av spennende nyheter, programmet og nye markedsmuligheter. Olufsen tror det er flere grunner til rekordinteressen. 

– Det er rasjonelt og effektivt å ha digitale møter, men ingenting slår det å se, oppleve og møte folk fysisk. Dette er noe alle, uavhengig av bransje, savner å gjøre. Det er en del av identiteten vår. Nemlig det å utvikle ny teknologi, markeder og muligheter sammen med andre. Du får ikke den samme opplevelsen av å gjøre dette via digitale møter. 

Les også: Han er ny messegeneral i OTD Energy

Dette er også kjernen av hva OTD Energy handler om. Nemlig det å gjøre business og snakke sammen for å bygge opp markedsmulighetene og utvikle industrien videre. Olufsen og kollegene kommer til å lansere mange spennende nyheter de neste ukene. Nyheter som skal tilføre både utstillere og besøkende merverdi gjennom nye møteplasser, konsepter og faglig påfyll på konferanser. 

Selv om COVID-19 i aller høyeste grad fortsatt er ute i samfunnet, går Olufsen langt i å bekrefte at messen går som planlagt av stabelen 20. – 21. oktober i Stavanger. Helsemyndighetene har uttalt at alle voksne personer skal være vaksinert i løpet av sommeren. 

– Når til og med Espen Nakstad har meldt seg på Birken i august, har vi all grunn til å tro at OTD Energy blir en realitet i oktober. Her får bransjen en gyllen mulighet til å være med å starte tannhjulene igjen og skape tidenes OTD i Stavanger, avslutter han. 

Vil du være med på OTD Energy? Reserver stand i dag! 

Les også: OTD Energy lanserer COVID-19-garanti.

×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft