Bring med fremtidens logistikk på OTD Energy

Bring
Bring i førersetet med ny el-lastebil til forsyningslogistikken.

På utkikk etter en logistikkpartner som har svaret på fremtidens logistikk? Ta en prat med Bring på OTD Energy og få med en gledelig grønn nyhet til tungtransporten på kjøpet.

 

Et tungt grønt steg videre

Bring Supply Logistics (en del av Bring Cargo) er en av hovedsponsorene til OTD Energy og vil være å finne på stand B-1070. Der får de besøkende vite alt om hva som ligger bak det nye kommersielle budskapet om at Bring gjør logistikken grønnere, raskere og enklere. Det er temaet for denne artikkelen også, men aller først: Dere har gode nyheter for tungtransporten og forsyningslogistikken til offshore?

Anne Stenseth Kristoffersen
Anne Stenseth Kristoffersen, direktør for Offshore og spesialisert spedisjon i Bring

– Ja, i november mottar vi Brings aller første el-lastebil som skal brukes til offshorenæringens forsyningslogistikk. Det er en åpen Scania. Denne el-lastebilen er et stort grønt skritt fremover for tungtransporten og offshorelogistikken. Nå er Bring i førersetet på dette tjenesteområdet også. Det er et tydelig signal til de som ønsker en grønnere logistikk, sier Anne Stenseth Kristoffersen, direktør for Offshore og spesialisert spedisjon i Bring. 

 

Grønnere, raskere og enklere logistikk

Den nye el-lastebilen er en god grønn nyhet for forsyningslogistikken. Den går vel inn i det som dere nå kaller grønnere logistikk, og som er et stort tema for dere på messen? Kan du si litt om hva dere mener med det?

Vi ønsker å være tydeligere og få økt oppmerksomhet om at Brings forsyningslogistikk er et grønnere, raskere og enklere alternativ. For kundene haster det å knytte seg til logistikkpartnere som både kan levere og dokumentere når det gjelder klima og bærekraft. Og hvis de i tillegg opplever at samhandlingen er både smidigere, raskere og enklere, er jeg trygg på at vi sikrer posisjonen som kundens førstevalg ytterligere.

Dette budskapet får oss raskt på radaren til både nye og gamle kunder. Budskapet er en fin grønn tråd fra konsernets mål om å være kundens førstevalg gjennom å være ledende på innovasjon og best på bærekraftig verdiskapning. Bevisene har vi, og de vil vi veldig gjerne snakke mer med kundene om, understreker Anne Stenseth Kristoffersen.

Les mer: Vi har de mest ambisiøse klimamålene i bransjen

 

Fremtidens logistikk fra Bring

Det er mange logistikkaktører som mener de har de beste og mest fremtidsrettede løsningene, men Bring har stor tro på at de kjenner markedet og har størrelsen, fleksibiliteten og skalerbarheten som skal til for å hjelpe kundene med å lykkes fremover. Kan du gi oss en liten smakebit på hva konkret grønnere, raskere og enklere betyr for kundene deres?

Vi hjelper kundene våre med å nå bærekraftsmålene. Det er viktigere enn noensinne. Vi faser ut fossile kjøretøy og bruker tungtransportbiler som har den høyeste Euro 6-typegodkjenningen. Bilparken vår har en gjennomsnittsalder på 1,5 år. Fra 2019–2020 reduserte vi utslippene med 21 %.

Og hva med raskere logistikk?

  Vi kobler oss raskere til systemene dine – og utvikler stadig nye løsninger for at du raskere kan bestille og motta tilbakemelding direkte i systemet ditt. Dine systemer er våre systemer – rask og enkel samhandling er en suksessformel.

Og til slutt – hvordan skal dere i Bring gjøre logistikken enklere?

  Vi bruker den nyeste teknologien for å tilpasse oss behovene til kundene. Vi tilbyr en enkel og effektiv samhandling der alle tjenester bestilles fra ett punkt. Samtidig jobber vi målrettet med å gjøre logistikken papirløs i alle ledd og med å holde totalkostnadene lave både for kunden og for oss.

I tillegg er Anne Stenseth Kristoffersen tydelig på at Bring har en sterk HMS-kultur og høy etisk standard som grunnlag. Med dette som fundament vil den ambisiøse satsingen på bærekraft og ny teknologi gjøre Bring til et trygt og fremtidsrettet valg for alle typer kunder og partnere. Hun oppfordrer de besøkende på OTD Energy til å komme innom på stand B-1070 for en solid gjennomgang av hvordan Bring gjør logistikken grønnere, raskere og enklere. Hvem vet – kanskje dere sammen finner nye veier til lønnsom og bærekraftig logistikk?

 

Husk at det er gratis å besøke OTD Energy. Registrer deg og bli med på Norges største årlige energimesse i Stavanger 20.-21.oktober 2021.
×