– Stort behov for å møtes igjen

– Både vi og kundene våre ser at det er et stort behov for å møtes igjen. Det eksisterende fraværet av gode arenaer for møter og nettverksbygging, lover bra for neste års OTD, sier Odd Eide Knudsen. 

Odd Eide Knudsen, Salgsdirektør OTD Energy.

Over 80 prosent blir med videre
Salgsdirektøren i OTD forteller at det var tøft, men nødvendig å kansellere 2020-utgaven av messen i Bergen. Det var rett og slett ikke mulig å gjennomføre med alle restriksjonene som slo inn. Nå melder imidlertid Eide Knudsen om rekordstor interesse for neste års OTD i Stavanger.

– Fåtallet av utstillerne ønsket refusjon. 80 prosent av kundene våre har overført standen sin til neste år. Det gjorde at vi nådde over 1.000 kvadratmeter allerede på forsommeren, noe som er rekordtidlig. Dette er en bekreftelse på at bransjen har tro på fremtiden og OTD som møteplass. Denne tillitserklæringen setter vi utrolig stor pris på, sier Eide Knudsen. 

Han og kollegene har svart på samtlige henvendelser som har kommet inn fra kunder. Denne kontinuerlige dialogen har vært ekstremt viktig for å få til OTD Energy 2021. 

– Sammen har vi fått på plass retningslinjer som gjør at kunden skal være trygg på å bli med til neste år. Deres interesser skal ivaretas på alle mulige måter. Responsen vi har fått fra markedet, er at de er optimistiske med tanke på neste år. De budsjetterer med at det skal være arrangementer som OTD. De har tro på at dette skal gå over, og det er godt å se at vi får oppløftende nyheter om vaksine. 

 

Arild Roald, daglig leder i Adeptor.


Adeptor blir med til Stavanger
Dag Ivar Roald, daglig leder i Adeptor, er en av de mange utstillerne som har overført standen sin til Stavanger 2021. Han sier at det var en selvfølge å bli med videre.

– OTD er den beste og mest effektive møteplassen for Adeptor. Vi møter utrolig mange relevante personer over to dager, og det blir godt å komme i gang. Samtidig var vi klar over at messer som OTD er helt avhengig av langsiktighet for å eksistere. Skulle de ha tilbakebetalt alle, ville det ikke gått rundt. Vi ønsker derfor å delta på slike messer både i gode og dårlige tider, sier Roald.  

Roald benytter også anledningen til å lovprise arrangørene av OTD for dialogen og tiltakene i forkant av neste års messe. 

– De har gjennom hele perioden vært flinke til å informere oss og ha en ærlig dialog. OTD var tidlig ute og flagget at de skulle skjerme oss for å ikke bli skadet, og da var det en liten pris å betale å overføre standen vår til neste år. 

Roald tror ikke at bransjen kommer til å drive business som før.

– Vi må ha effektive møteplasser som OTD. Det er en måte å treffe kunder på som absolutt har en fremtid. Etter hjemmekontor i 1,5 år, blir det ekstra godt å komme seg ut. Vi gleder oss til å være med! 

×

Hold deg oppdatert

Ta del i forretningsmulighetene

OTD Energy - energi, teknologi og bærekraft